Vi tilbyr produkter og tjenester tilpasset alle desinfiseringsbehov.

Rommet inspiseres og måles og best metode for desinfisering avgjøres.

Enviroclean Solutions har et enkelt kundeløfte. Vi skal sørge for at kundens utfordring innen desinfisering løses til på best mulig måte. Det dreier seg om kostnadseffektive og sikre løsninger. Derfor har vi alt fra datastyrte desinfiseringsroboter til manuelle tjenester utført av vårt fagpersonell for å være sikre på at vi kan stå inne for vårt kundeløfte.

Våre produkter innen automatisert desinfisering dekkes av Q-jet serien levert av Sanosil. Disse turbindrevne maskinene dekker de fleste behov hvor utfordringene er rom hvor vi allerede kjenner til utforming og str. og ikke minst form. Disse robotene oppereres lett av eget personell ved f.eks. sykehus og andre faste områder som trenger rutinemessig desinisering.

Vårt team med turbindrevne BackPack system suplerer alle utfordringer hvor vi sammen med kunde avdekker faktorer som viser at statisk plasert spredning av aerosol ikke holder.  Det kan være høyde under taket eller rommets utforming som gjør at spredning ikke når alle utfordringer med utplasserte roboter for spredning av Aerosolen. I slike tilfeller stiller vi med eget utrykningsteam som handterer desinfiseringen på en trygg og effektiv måte.

Desinfiseringsroboter - Til en pris som ikke desinfiserer budsjettet.

Enviroclean Solutions er i tillegg til å benytte teknologi utviklet av Sanosil i Sveits også forhandler av deres desinfiseringsroboter. For tyngre institusjoner som sykehus, sykehjem o.l. kan det være en god løsning og eie og opperere selve prosessen selv. I tilfeller hvor man har kvalifisert personell gjennomfører vi full opplæring både på "best Practice" og vedlikehold. Vi leverer også abonementsløsninger og lagerfører kjemien som benyttes.

Q-Jet Compact - det lille kraftsenteret

Den mest kompakte av de tre brødrene er imponerende på grunn av sine praktiske dimensjoner (27 x 27 x 34 cm), en vekt på bare 8,1 kg og veldig enkel betjening. Dette gjør den ideell for desinfisering av små plasser som ambulanser, behandlingsrom eller rom med aircondition. Avhengig av valgt dosering eller mikroorganismekonsentrasjon som er til stede, håndteres volum opp til 140 m3.

Q-Jet Advanced - den allsidige

Modellen har større kjemitank og en doseringspumpe for desinfeksjonsmidlet. Dette sikrer en nøyaktig og jevn påføringshastighet og gir presis dosering uavhengig av tankens fyllingsnivå.
Avhengig av dosering kan en maksimal romstørrelse på opptil 500m3 behandles. Mindre volum og / eller hulrom kan ideelt håndteres ved hjelp av munnstykket som kan roteres 360 grader og eventuelt forlenges med et rør med dyse i tuppen.
Kan oppereres via fjernkontroll

Q-Jet Superior - high end

Vår profesjonelle modell Superior får hjertet til enhver hygienist til å slå raskere. Superior har de samme tekniske grunnleggende egenskapene som Advanced, og tilbyr en rekke ekstrafunksjoner. Som sådan blir for eksempel fuktighet og temperatur automatisk målt, og dataene blir automatisk inkludert i doseringsberegningen Enheten styres av en touchscreen i farger, og LAN- og USB-tilkoblinger muliggjør fjernstyring og rapport. Programvaren er åpen og programmerbar og kan tilpasses på forespørsel til kundens individuelle behov. Fjernkontroll og vedlikehold er også mulig via PC.


Vårt team utfører alle type desinfiseringsoppdrag.


Valget er ditt.